Gå till innehållet
Pussukas butik i Viiris köpcenter 2:a våningen. Klaukkala
Butik i Klaukkala
Inspiroidu kevät 2024 trendit

Låt dig inspireras av vårens 2024 års trender

1. Färg på 2024 Peach Fuzz

I osäkra tider ger färger styrka och glädje till liv och både Tikkurila och Pantone valde en varm persikoton (Peach Fuzz) som årets färg, som utstrålar värme och mildhet.

2. Nyanser av grönt

Grönt har setts i inredningsdesign under lång tid och det finns inget slut i sikte på dess popularitet. Serene grönt tar dina tankar till naturen (biofili) och lugnar dig. För tillfället ser särskilt varm skogsgrön och olivgrön aktuell ut.

3. Rundade och böjda former

Rundade och böjda former syns både i inredningen och i möblerna. Möbelns mjuka former mjukar upp utrymmena och skapar en lekfull, mysig atmosfär.

4. Ekologi

Ekologi och hållbar utveckling kommer att betonas i produkternas material och ursprung.

Till exempel är mattor och kläder gjorda av återvunnet material som plastflaskor och återvunnen bomull.

Både second hand-produkter och vintagemöbler växer i popularitet, kan vi prata om trender längre, men dessa är här för att stanna.

5. Hotell stil

Hem behöver samma lyx som hotell. Trenderna inkluderar badrum i spastil och lyxiga sovrum. En plysch sänggavel och högkvalitativa sängkläder väljs till sovrummet i hotellstil, och gardiner som täcker hela väggen/fönstret faller vackert. I färgskalan, neutrala naturtoner och mörkare brutna toner som mörkblått, grönt.

6. Effektväggar

En effektvägg är ett enkelt sätt att föra in färg och kontrast i ditt hem. Träpanel, panel, färg eller tapet används som material. Du får ett härligt blickfång på vardagsrums- och sovrumsväggen.

7. Japan

Skandinavisk inredning har länge varit populär både här och runt om i världen. Nu kombinerar vi skandinavisk stil med en touch av japansk estetik och harmoni. Fokus för Japandi inredning är natur, äkta material och rena linjer.

Föregående artikel Hur väljer du rätt storlek på mattan?
Nästa artikel Drömresa för att bli inredningsarkitekt

Lämna en kommentar

* Obligatoriska datafält