Gå till innehållet
Pussukas butik i Viiris köpcenter 2:a våningen. Klaukkala
Butik i Klaukkala
ÖPPETTIDER/KARTA
KONTAKTA MIG

050 300 8694

FRI LEVERANS (I FINLAND)

Beställningar över €95 och avhämtning från butiken

PRESENTKORT

FAVORITER

Veckans produkt

Kundupplevelser

Att hämta varorna "från din egen by" på beställningsdagen är riktigt bra, det är ett plus.

Jag måste ge positiv feedback när jag bad om leverans till brevlådan via e-post, och jag fick 5 min. Ring ett samtal som du försöker ordna.
Bra service❤

Ett riktigt fint urval och produkterna jag beställde är precis som på bilden och beskrivningen, väldigt vackra. Jag är riktigt nöjd och kommer definitivt att köpa fler, kanske besöker även tegel- och murbruksbutiken.

Du har intressanta produkter och en lämplig prisnivå. Beställningen levererades snabbt och packades mycket snyggt. Ett leende kom på läpparna när jag öppnade brevväskan. Tack för bra service!

Jag gillar stilen i Pussika, både kläder och hemtextilier. Mellanpriskläder, nej
inte billig, men i en fin mellanprisklass och stilen skulle verka så kallad min egen.
Tjänsten är mycket trevlig och inspirerande

Tack för supersnabb leverans!!

Underbart snabb, vänlig och personlig service. 😍

Till affären

Livsstilsbutik Katariina Home_Pussukka

erbjuder kvalitetsprodukter med snabb leverans. Webbutiken servar över hela Finland och den härliga butiken ligger i Klaukkala , där jag lyssnar på kundernas behov och planerar ett intressant slutresultat. Jag erbjuder casual vardagsstil såväl som festliga outfits för dig som är intresserad av dammode.

I urvalet kan du hitta textilier , örngott , möbler , lampor , korgar och klädhängare som lämpar sig för lantlig romantisk inredning, samt köks- och hemvårdsprodukter, från kökstextilier till städ och tvättmedel . Förutom inredningsprodukter kan du även hitta vardags- och ekologiska kläder från oss. Vi erbjuder endast produkter från noggrant utvalda märken och tillverkare, såsom A Lot Decoration, Svanefors , Fondaco , Chic Antique , Zelected by Houze och många andra!

Nytt för Pussuka, du kan också få inredning för nya, renoverade eller modifierade fastigheter av alla storlekar.

Kundnöjdhet är viktigt för oss. Jag levererar produkterna snabbt och väl packade. Du är varmt välkommen att besöka butiken eller webbutiken.

Din köpman Ulla

Pussukka -verkligen vacker-

BLOGG

 • Miten valitset oikean kokoisen maton?
  23 februari. 2024 Ulla Lindfors

  Hur väljer du rätt storlek på mattan?

  Hör möblerna hemma ovanpå mattan? Hur mycket av golvet är kvar exponerat? 1. Det är en bra idé att montera hemmets olika funktioner på olika mattor, på så sätt gör du det lättare att visualisera utrymmet. Välj en matta som...

  Läs nu
 • Inspiroidu kevät 2024 trendit
  09 februari. 2024 Ulla Lindfors

  Låt dig inspireras av vårens 2024 års trender

  1. Färg på 2024 Peach Fuzz I osäkra tider ger färger styrka och glädje till liv och både Tikkurila och Pantone valde en varm persikoton (Peach Fuzz) som årets färg, som utstrålar värme och mildhet. 2. Nyanser av grönt Grönt...

  Läs nu
 • Unelmien matka sisustussuunnittelijaksi
  01 februari. 2024 Ulla Lindfors

  Drömresa för att bli inredningsarkitekt

  Drömmar går i uppfyllelse, det är vad som hände. Jag hade drömt om att bli systemdesigner under hela min entreprenörskarriär. Min vän tipsade mig om inredningsutbildningen som börjar på Varia Tikkurila Yrkesskola i januari. Från det ögonblicket bestämde jag mig...

  Läs nu