Gå till innehållet
Pussukas butik i Viiris köpcenter 2:a våningen. Klaukkala
Butik i Klaukkala
Pussukka on nyt entistäkin palvelevampi!

Pussukka är nu ännu mer användbar!

Pussuka har alltid hjälpt kunder att lösa stora och små inredningsproblem. Jag är väldigt glad varje gång jag kan tillföra glädje, nytta och lätthet för kunden med min egen professionella kompetens. Jag studerar inredning, tar examen våren 2024. I framtiden kommer du att få inredningstjänster i större helheter samt styling.

Många är skygga och förlitar sig på välbekanta och säkra val, även om de längtar efter en förändring. En anledning är att mattor, gardiner och möbler är värdefulla och långvariga köp, och man vill inte gå in i skogen med dem. Så vad vore klokare än att ta hjälp med inredningen!

Du får en inredning skräddarsydd efter ditt hem, som implementerats med Pussukas breda utbud av inredningsartiklar, textilier och möbler. Dessutom har vi ett stort utbud av specialanpassade produkter tillgängliga, t.ex. lampor, mattor och gardiner.  

På följande bilder kan du se den inredningsmoodboard jag skapade åt min kund Satu. Han hade ett sovrum som föremål för förändring, där det var tänkt att ge en hotellliknande atmosfär och en touch av lyx.

 

Den första moodboarden gjordes efter den första kartläggningen...

...och den modifierades ytterligare enligt kundens önskemål genom att ändra nyanserna av gult till rosa.

Följande produkter gick hem till kunden:

Med dem skapades ett helt underbart och harmoniskt färgschema. Plysch tupplur och dag filtar, sjunkande örngott och tjocka mattor är garanterat val för ett stämningsfullt sovrum, inte att förglömma tjocka mörkläggningsgardiner.

Så om du också drömmer om att byta till ett utrymme eller rum i ditt hem, till ett sommarhus eller till och med hela lägenheten för att sälja den inom en snar framtid, kontakta oss genast! Låt oss ordna ett möte och börja planera!  

Läs mer Pussuka Inredning på vår hemsida och ring 05 0 3008694, jag väntar redan på din kontakt!

-Ula  

Föregående artikel Skapa hotellatmosfär i sovrummet med dessa 12 tips! Del 1
Nästa artikel Ulla bakom kulisserna

Lämna en kommentar

* Obligatoriska datafält