Gå till innehållet
Viisi vinkkiä maton valintaan

Fem tips för att välja matta

Ullas tips

Genom att byta matta kan du enkelt göra en betydande förändring av utrymmets inre. Se till att välja en tillräckligt stor matta; längre än soffans bredd i vardagsrummet, samt soffbordet och andra möbler, skulle det vara bra att passa ovanpå mattan åtminstone delvis, med vilket du får en enhetlig helhet. Färgen på mattan bör skilja sig något från färgen på soffan, så att det inte finns någon träeffekt.

En matta bredare än sängen för sovrummet vilket ger dig en känsla av lyx. Då behöver du inga sängmattor och möblerna och annan inredning kan visas bättre.

Prova även en ljus matta på ett mörkt golv och en mörk på ett ljust.

Det är också värt att uppmärksamma valet av mattans material. Naturmaterial är lämpliga för vardagsrum och sovrum. Du bör välja en tweed- eller jutematta till hallen.

Tänk på barn och husdjur när du väljer en matta, vattentvättbara och smutsavvisande mattor är lämpliga val vid den tiden.

Om du är osäker på valet av matta, kom till Pussukka och låt oss tillsammans se vilken typ av matta som passar bäst för ditt ändamål.

I Puskukas utbud finns även VM-Carpets specialmattor, och du kan även ta mattorna från butikens utbud för att passa hem.

Låt oss träffas i butiken och komma på idéer till nya mattor till ditt hem tillsammans.

Föregående artikel Drömresa för att bli inredningsarkitekt
Nästa artikel Vad bör du veta om stickat?

Lämna en kommentar

* Obligatoriska datafält