Gå till innehållet
Pussukas butik i Viiris köpcenter 2:a våningen. Klaukkala
Butik i Klaukkala
Ulla behind the scenes

Ulla bakom kulisserna

Vad är jag förutom entreprenör, mamma, fru, storasyster.

Moderskapet har varit den viktigaste höjdpunkten i mitt liv, efter bröllopet. Ibland är entreprenörslivet så hektiskt att det bara finns en skugga av mamman hemma... som tur är kommer männen i familjen överens bra och på sitt sätt med varandra. Du är min hjälp när det behövs. Deras gemensamma hobby är basket.

Jag har varit fru i 17 år i augusti. Vi har kommit långt tillsammans. Vi byggde ett hus innan vi gifte oss. Husbyggnadsprojektet var ett test på hur vårt samarbete går...och det har gått bra.

Jag har på mig Dehas gröna kjol och Dehas rosa t-shirt . Helt klart fina material på den. Jag rekommenderar att testa det!

Rollen som storasyster är en av de viktigaste för mig. Min syster och jag skiljer 12 år åt. När jag fortfarande bodde hemma var jag och min lillasyster mycket tillsammans. Han reste med mig, var vår maskot bland vänner. Vi körde runt i en liten by med min syster i baksätet och det blev nog skratt. Nu bor vi på olika platser och ses sällan på grund av hårt arbete. Som tur är fortsätter det där de slutade senast.

Min syster har på sig Summum Womans broderiklänning , som definitivt har varit en hit i vår!

Nästa år firar vår familj 125 år. Så nästa år firar vi hela tior både i butiken och hemma på sommaraftonen. Vi kan inte vänta på att se vilka överraskande saker som kommer att uppfinnas för att hedra födelsedagen!

Vi firar årets födelsedagar med en god lunch med en familj av vänner.

Din födelsedag till ära kan du få 10 € rabatt på nätbutikens klädutbud med koden ULLA10 den 30 maj 2021.

Din köpman Ulla

Föregående artikel Pussukka är nu ännu mer användbar!
Nästa artikel När Entreprenörens Dag närmar sig!

Lämna en kommentar

* Obligatoriska datafält