Gå till innehållet
Luo makuuhuoneeseen hotellin tunnelma näillä 12 vinkillä! Osa 1

Skapa hotellatmosfär i sovrummet med dessa 12 tips! Del 1

Tidigare i höstas hjälpte Pussuka Sisustuspalvelu kunden att inreda sovrummet och välja produkter. Slutresultatet blev hemtrevlig lyx och ett harmoniskt sovrum.

När jag gjorde planen tittade jag igenom bilder på finska hotellrum, och jag fick reda på de hörnstenar som används för att skapa atmosfären i hotellrummen. Och min lista blev ganska lång! Kanske är du också intresserad av att höra vad dessa saker är och hur du kan få samma hotelllika och lyxiga atmosfär i ditt eget sovrum?  

Här är de första 6 tipsen för att skapa hotellatmosfär!

1. Monokroma ark , gärna ljusa eller vita  


Foto: Hotel St. George

2. Sängbord och lampor på båda sidor om sängen


Foto: Haawe Boutique Apart Hotel

3. Dagtäcket eller filten läggs i änden av benet så att den går lika mycket ner på alla sidor

4. Sänggavel , gärna ganska hög


Foto: Hotell F6

5. Ca 4-6 kuddar i olika storlekar

6. Tillräcklig belysning för olika ändamål; åtminstone ambient, läsning och allmän belysning. Dimningsfunktionen är särskilt användbar i sovrum!


Foto: Haawe Boutique Apart Hotel

Jag kom i alla fall direkt på många idéer om hur jag skulle kunna förbättra mitt eget sovrum! Kanske får jag en glimt av atmosfären därifrån också, så länge jag får några ändringar gjorda. Fick du några idéer eller aha-upplevelser av dessa tips?

Om en vecka ska jag berätta ytterligare 6 tips för en lyxig atmosfär i sovrummet. Håll utkik och följ Pussukas sociala konton på Instagram och Facebook !

Önskar dig en lugn söndag
din återförsäljare Ulla

Föregående artikel Skapa hotellatmosfär i sovrummet med dessa 12 tips! Del 2
Nästa artikel Pussukka är nu ännu mer användbar!

Lämna en kommentar

* Obligatoriska datafält