Siirry sisältöön
Ulla behind the scenes

Ulla behind the scenes

Mitä olen yrittäjän lisäksi äiti, vaimo, isosisko.

Äitiys on ollut elämässäni tärkeimpiä kohokohtia, häiden jälkeen. Välillä yrittäjän elämä on niin hektistä ettei äidistä kotona ole kuin varjo vain...onneksi perheen miehet pärjäävät hienosti ja omalla tavallaan keskenään. Ovat minun apunani tarvittaessa. Heidän yhteinen harrastus on koripallo.

Vaimona olen ollut elokuussa 17 vuotta. Pitkä matka ollaan taivallettu yhdessä. Rakensimme talon ennen kuin menimme naimisiin. Talon rakennus projekti oli koetinkivi miten meidän yhteistyö sujuu...ja hyvinhän se on sujunut. 

Päälläni Dehan vihreä hame ja Dehan pinkki T-Paita. Todistetusti kivat materiaalit päällä. Suosittelen testaamaan! 

Isosiskon rooli on minulle yksi tärkeimpiä. Meillä on siskoni kanssa 12 vuotta ikäeroa. Silloin kun vielä asuin kotona niin olimme paljon pikkusiskon kanssa yhdessä. Hän kulki mukanani, oli meidän maskotti kavereiden kesken. Ajelimme pikku kylällä sisko takapenkillä ja naurua riitti. Nyt asumme eri paikkakunnilla ja näemme harvoin kummankin työkiireiden takia. Onneksi jutut jatkuu samasta kuin mihin ne ovat edellisellä kerralla jääneet.

Siskollani päällä Summum Womanin broderie mekko mikä on ollut taatusti tämän kevään hittituote!

Ensi vuonna meidän perheessä täytetään 125 vuotta. Joten ensi vuonna juhlimme sekä kaupalla että kotona täysiä kymmeniä kesän kynnyksellä.  Jännityksellä jäämme odottamaan mitä kaikkea yllättävää keksitään syntymäpäivän kunniaksi!

Tämän vuoden syntymäpäiviä vietämme hyvän lounaan parissa ystäväperheen kanssa. 

Syntymäpäivän kunniaksi saat verkkokaupan vaatevalikoimasta 10€ aleunnuksen koodilla ULLA10  30.5.2021.

Kauppiaasi Ulla

Edellinen artikkeli Pussukka on nyt entistäkin palvelevampi!
Seuraava artikkeli Yrittäjänpäivän lähestyessä!

Jätä kommentti

* Vaaditut tietokentät