Siirry sisältöön
Pussukka on nyt entistäkin palvelevampi!

Pussukka on nyt entistäkin palvelevampi!

Pussukassa on aina oltu asiakkaiden apuna ratkaisemassa isoja ja pieniä sisustusongelmia. Ilahdun suuresti joka kerta, kun voin tuottaa asiakkaalle iloa, hyötyä ja helppoutta omalla ammattitaidollani. Suoritan sisustussuunnitelijan  opintoja, valmistun kevään 2024 aikana. Jatkossa saat sisustussuunnittelu palvelua niin isommissa kokonaisuuksissa kuin stailauksissa.  

Tosi monet arkailevat ja turvautuvat tuttuihin ja turvallisiin valintoihin, vaikka kaipaisivatkin vaihtelua. Yksi syy on se, että matot, verhot ja huonekalut ovat arvokkaita ja pitkäikäisiä hankintoja, eikä niiden kanssa haluta mennä metsään. Mikäpä olisi siis sen viisaampaa, kuin hankkia itselleen apua sisustuksen kanssa! 

Saat juuri Sinun kotiisi räätälöidyn sisustussuunnitelman, joka on toteutettu Pussukan laajan valikoiman sisustusesineillä, tekstiileillä ja huonekaluilla. Lisäksi käytettävissämme on runsas tilaustuotevalikoima mm. valaisimia, mattoja ja verhoja.  

Seuraavissa kuvissa näette, millaisen sisustuksen mood boardin laadin asiakkaalleni Satulle. Muutoskohteena hänellä oli makuuhuone, jonne oli tarkoitus tuoda hotellimaista tunnelmaa ja ripaus luksusta.

 

Ensimmäinen mood board tehtiin alkukartoituksen jälkeen...

...ja sitä muokattiin vielä asiakkaan toiveiden mukaiseksi vaihtamalla keltaisen sävyt vaaleanpunaiseen.

Asiakkaan kotiin lähtivät seuraavat tuotteet:

Niillä saatiinkin aivan ihana ja yhteen sointuva värimaailma aikaan. Muhkeat torkku- ja päiväpeitot, upottavat tyynyröykkiöt sekä paksut matot ovat takuuvarmoja tunnelmallisen makuuhuoneen valintoja, paksuja pimentäviä verhoja unohtamatta.

Joten mikäli Sinunkin haaveissasi on toteuttaa lähiaikoina muutos johonkin kotisi tilaan tai huoneeseen, kesämökille tai vaikkapa koko asuntoon sen myyntiä varten, ota heti yhteyttä! Sovitaan tapaaminen ja ryhdytään suunnitteluhommiin! 

Lue lisää Pussukan Sisustussuunnittelu verkkosivuiltamme ja soita 050 3008694, odotan jo yhteydenottoasi!

-Ulla 

Edellinen artikkeli Luo makuuhuoneeseen hotellin tunnelma näillä 12 vinkillä! Osa 1
Seuraava artikkeli Ulla behind the scenes

Jätä kommentti

* Vaaditut tietokentät