Siirry sisältöön
Viisi vinkkiä maton valintaan

Viisi vinkkiä maton valintaan

Ullan vinkit 

Mattoa vaihtamalla saat helposti huomattavan muutoksen tilan sisustukseen. Muista valita riittävän iso matto; olohuoneeseen sohvan leveyttä pidempi sekä sohvapöytä ja muut kalusteet olisi hyvä mahtua maton päälle ainakin osittain, jolla saat yhtenäisen kokonaisuuden. Maton värin tulisi poiketa hieman sohvan väristä, ettei tule puuromaista vaikutelmaa.

Makuuhuoneeseen sänkyä leveämpi matto, jonka avulla saat ylellisyyden tuntua. Silloin et tarvitse sängynvierimattoja ja huonekalut sekä muu sisustus pääsee paremmin esiin.  

Kokeile myös vaaleaa mattoa tummalle lattialle ja tummaa vaalealle. 

Maton materiaalin valintaan kannatta myös kiinnittää huomiota. Luonnonmateriaalit soveltuvat olo- ja makuuhuoneisiin. Eteiseen kannattaa valita tweed- tai juuttimatto. 

Huomioithan maton valintaa tehdessä lapset ja lemmikit, vesipestävät ja likaa hylkivät matot ovat tuolloin sopivia valintoja.

Jos olet epävarma maton valinnassa niin tulehan Pussukkaan ja katsotaan yhdessä minkälainen matto on sinun käyttötarkoitukseen sopivin matto.

Pussukan valikoimista löytyy myös VM-Carpetin tilausmatot sekä puodin valikoimissa olevat matot voit ottaa myös kotiin sovitettavaksi. 

Nähdään puodilla ja ideoidaan yhdessä kotiisi uudet matot.

Edellinen artikkeli Unelmien matka sisustussuunnittelijaksi
Seuraava artikkeli Mitä sinun tulisi tietää neulevaatteesta?

Jätä kommentti

* Vaaditut tietokentät